Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Po podaljšanih jesenskih počitnicah se bo pouk v naslednjem tednu za vse učence in učenke izvajal na daljavo.

Delo na daljavo bo potekalo tako, da bodo učitelji in učiteljice pripravljali in objavljali gradivo na šolski spletni strani (http://www.os-dobrna.si) in sicer se bo gradivo:

  • za učence od 1. do 3. razreda se bo objavljalo v zavihku POUK NA DALJAVO,
  •  za učence od 4. do 9. razreda pa se objavljalo v SPLETNI UČILNICI.

Navodila za dostop do gradiv za učence od 1. do 3. razreda najdete na tej povezavi ( Navodila za prijavo od 1 do 3r ) . Dostop do spletne učilnice je mogoč samo z uporabniškim imenom in geslom (AAI prijava), ki ga učenci in učenke že imajo. Kratka navodila za prijavo v spletno učilnico najdete na tej povezavi ( Navodila za prijavo v spletno učilnico OŠ Dobrna ).  Vse ostale podrobnosti bodo učenci dobili od razredničark in izvajalcev posameznih predmetov.

Urnik dela na daljavo bo enak, kot v šoli. Izvajalci posameznih razredov in predmetov bomo samo prilagodili obseg snovi.

Pouk na daljavo nikakor ne more nadomestiti pouka v šoli. Vendar menim, da je glede na trenutno situacijo to edina možnost, da učenci ostanejo v šolski kondiciji. Vsekakor si vsi želimo, da se situacija umiri, da se razmere stabilizirajo in da se pouk čim prej začne izvajati v šoli. Zato prosim, da se držimo priporočil stroke o prepreprečavanju širjenja okužbe in na ta način pripomoremo k stabilizaciji razmer.

Lep pozdrav in ostanite zdravi

Marko Šteger – ravnatelj

 

 

(Skupno 697 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost