Naša učilnica na prostem je postavljena. Včeraj (sobota, 18.9.2021) smo z delovno akcijo učilnico dokončno postavili. S skupnimi močmi nam je uspelo. Želimo si  dovolj lepih dni v jeseni, da jo bomo lahko veliko uporabljali.

Pri izvedbo našega projekta se je nas zelo veliko angažiralo. Gospod Peter Rušnik je sodeloval pri izvedbi projekta od ideje do končne izvedbe. Nekateri straši ste bili aktivni pri iskanju posameznikov, ki so nam priskrbeli material. Tako nam je lesene čoke priskrbel gospod Mitja Pungartnik, gospod Janez Zajc nam je priskrbel “filc” in drenažni pesek, sekance pa nam je podaril gospod Janko Štimulak.

Pri sami izvedbi pa je gospod Peter Pihler naredil izkop. Na delovni akciji, ko smo učilnici dali  končni izgled smo sodelovali naslednji gospodje in gospa: Urška Gregorič – kuharica, Peter Rušnik, Andrej Olenšek, Rajko Kotnik, Primož Slakan, Boštjan Štepihar, Luka Šteger, Primož Švent – hišnik in jaz. V prijetnem in delovnem vzdušju smo uspešno izvedli vse faze končne izvedbe in učilnica sedaj krasi šolski park.

Še enkrat hvala vsem, ki ste na kakršen koli način pomagali pri izvedbi projekta.

Ravnatelj: Marko Šteger

Kako je potekala delovna akcija si lahko pogledate na spodnji povezavi:

https://drive.google.com/drive/folders/12lXiI5rrKsg5_8isEfjrZ6EKWHg_Xgmq?usp=sharing

(Skupno 201 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost