Drage učenke in dragi učenci, spoštovani starši!
Za nami so brezskrbni počitniški dnevi, začeli smo s “šolsko rutino”.  Verjamemo, da ste se hitro prilagodili. In najpomembnejše je, da ste si učenci zastavili cilje in dali obljube sebi, staršem in tudi nam učiteljem za svoje skrbno šolsko delo.
Posebej pa je bil začetek šolskega leta vznemirljiv za 29 učencev prvega razreda in njihove starše.
Prvič so prestopili šolski prag, prvič se družili z učiteljico, prvič slišali zvonec, prvič jedli v jedilnici …
Učiteljice in učenci razredne stopnje so prvošolcem pripravili čudovit sprejem. Tudi s kulturnim programom in posebnimi darili.

V prvem tednu smo testirali organizacijo delo z novostmi (torej urnik, novo zvonjenje, rekreativni odmor, razširjeni program …) Veseli nas, da so učenci pokazali veliko udeležbo na prvih urah Zmorem in Več. Izkoristite te ure v vseh pogledih.
V urniku še ni vseh dejavnosti, zato ne planirajte ostalih obveznosti (do zaključka 7. ure, za učence od 1. do 5. razreda pa do 16.00).

– Učenci 2. razreda so odšli včeraj na tridnevni tabor na Goričko in se vračajo v soboto.
– V torek, 10. 9. 2024,  bodo učenci 1., 2. in 3. razreda obiskali tradicionalni Pikin festival, kjer bodo tudi letos imeli različne dejavnosti in zanimiva doživetje.
– Začenja se Evropski teden mobilnosti, v katerem bomo imeli na šoli raznolike dejavnosti. Učenci od 1. do 6. razreda bodo beleželi način prihoda v šolo “Peš s kokoško Rozi”. Cilj projekta je, da spremenimo naše potovalne navade in čim pogosteje pridemo v šolo peš, s kolesom.
Seveda, pa so tu še druge dejavnosti (več o tem v naslednjem tednu).
– Športno druženje s starši: 14. september –  delovna sobota za vse učence (nadomeščali bomo torek, 24. 12. 2024),  v kolikor bodo vremenske razmere primerne za športni dan. Vljudno vabimo starše, da se nam na športnem dnevu pridružijo.
– Vozni redi šolski kombijev se še spreminjajo. Aktualni vozni red je na šolski spletni strani Za učence-Vozači in vas vabimo, da ga spremljate. Prav tako prihaja do občasnih zamud zaradi del na cesti.
– Začenjamo z uvodnimi roditeljskimi sestanki. Vljudno vabljeni. 
Srečno.
Irena Delčnjak Smrečnik, ravnateljica

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 29)
Dostopnost